De wereld ontdekken
op jouw
manier

De wereld ontdekken
op jouw
manier

Ouderapp/ ouderportaal

Bij Peuterspeelzaal de Klimappel maken we gebruik van een Ouderapp en portaal. Hierop proberen we met regelmaat foto’s van activiteiten te posten, berichtjes over wat we hebben gedaan en belangrijke mededelingen. Ook kun je via de app gemakkelijk ruildagen en extra dagen aanvragen en de facturen inzien.

50. Casca_KDV_Molenwerf

Gezonde voeding

Gezond eten is heel belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. We baseren onze keuzes in voedingsmiddelen op de adviezen van de ‘Schijf van Vijf’ van het Voedingscentrum. De kinderen krijgen bij ons fruit en water in de ochtend. Bij speciale gelegenheden wordt er wel een uitzondering gemaakt, zoals een waterijsje bij het zomerfeest.

128. Casca_Peuteropvang_Pluizebol

Klant­tevredenheids­onderzoek

We vinden het erg belangrijk om te weten wat ouders van ons vinden. Daarom zijn we altijd blij met feedback zodat we ervoor kunnen zorgen dat we op jullie behoeften blijven aansluiten. De deur van Sonja (de locatiemanager) staat altijd open. Ook doen wij jaarlijks een klanttevredenheidsonderzoek waaruit we dan weer de verbeterpunten en ideeën voor het daaropvolgende jaar kunnen halen. Zo blijven we altijd werken aan onze kwaliteit!

120. Casca_Peuteropvang_Pluizebol copy
Casca_KDV_Molenwerf

Samen met ouders

We hechten veel waarde aan het contact met ouders. Graag hebben we open communicatie en is er regelmatig overleg over de ontwikkeling van jullie kind. In de ochtend zijn jullie altijd welkom om even te blijven voor een kop koffie zodat jullie kunnen zien wat er op de peuterspeelzaal gebeurt. Ook organiseren we leuke feesten zoals het zomerfeest en kerstfeest. Daarnaast hebben we nauw contact met het consultatiebureau en komt er twee keer per jaar een logopediste langs. Zo zorgen we ervoor dat de kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Ouder Klimappel

"Mijn oudste is altijd met veel plezier naar de Klimappel gegaan en nu ook mijn jongste. Hij vraagt elke dag als hij wakker wordt of hij vandaag naar de Klimappel mag! De juffen bieden de kinderen altijd een mooi programma met knutselen, spelen en liedjes, in een vrolijke en vriendelijke setting."