De wereld ontdekken
op jouw
manier

De wereld ontdekken
op jouw
manier

Ouderapp/ ouderportaal

Bij BSO de Nicolaas Beets maken we gebruik van een Ouderapp en portaal. Hierop posten we met regelmaat foto’s van activiteiten, berichtjes over wat we hebben gedaan en belangrijke mededelingen. Ook kun je via de app gemakkelijk ruildagen en extra dagen aanvragen. Veel ouders vinden het ontzettend leuk om te zien wat hun kind dagelijks bij ons doet.

casca bso de bronstee

Gezonde voeding

Gezond eten is heel belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. We baseren onze keuzes in voedingsmiddelen op de adviezen van de ‘Schijf van Vijf’ van het Voedingscentrum. De kinderen krijgen gezonde en gevarieerde voeding. Zo eten we ’s middags op de BSO volkoren crackers met bijvoorbeeld kaas, rauwkost en appelstroop. In vakanties en bij speciale gebeurtenissen maken we weleens een uitzondering.

99. Casca_BSO_Molenwerf

Klanttevredenheids­onderzoek

We vinden het erg belangrijk om te weten wat ouders van ons vinden. Daarom zijn we altijd blij met feedback zodat we ervoor kunnen zorgen dat we op jullie behoeften blijven aansluiten. De deur van Vera (de locatiemanager) staat altijd open. Ook doen wij jaarlijks een klanttevredenheidsonderzoek waaruit we dan weer de verbeterpunten en ideeën voor het daaropvolgende jaar kunnen halen. Zo blijven we altijd werken aan onze kwaliteit!

Casca BSO de Luifel
142. Casca_BSO_Jacoba

Verlengde opvang mogelijk

BSO de Nicolaas Beets is dagelijks standaard tot 18.00 uur geopend. Maar we bieden ook verlengde opvang tot 18.30 uur zodat je net wat meer tijd hebt om je kind op te halen. Voor meer informatie klik hier.