De wereld ontdekken
op jouw
manier

De wereld ontdekken
op jouw
manier

Tarieven BSO: 49 weken pakket

Bij alle Casca BSO’s bieden we een 49 weken pakket aan met speciale tarieven voor de BSO. We zijn dus gesloten tijdens de middelste twee weken in de zomervakantie en de week tussen kerst en Oud & Nieuw. Dit zijn de weken waarin de minste kinderen aanwezig zouden zijn. Dat doen we om twee redenen. Medewerkers gaan ook in deze periodes op vakantie waardoor de continuïteit van de aanwezigheid van het team hoog is. Ook kunnen we op deze manier de kosten voor ouders enigszins beperken doordat ze over minder uren opvang hoeven te betalen. Meer kwaliteit voor minder geld dus!

Inbegrepen in het 49 weken pakket

  • Doordeweekse dagen vanaf het moment dat school uit is tot 18.00 uur.
  • Vakantieopvang van 08.00 – 18.00 uur.
  • Opvang tijdens margedagen van school (op contractdagen en onder bepaalde voorwaarden).

Tarieven BSO
Voor onze reguliere opvang vanaf dat de school uit is tot 18.00 uur geldt in 2024 ons bruto BSO tarief van €9,57. Het maandelijkse nettobedrag hangt af van jullie gezamenlijke inkomen, het aantal gewerkte uren en ook de tijd waarop jullie school uitgaat. Met onderstaande calculator kun je een inschatting krijgen van jullie maandelijkse kosten.

Woensdag en vrijdag voordeeltarief
Op de woensdag bieden we een lagere uurprijs van € 8,64 (2024). Dit is ook het tarief op de vrijdag voor de kinderen die dan al om (ca.) 12:15 uur uit zijn.

Verlengde opvang
Elke dag bieden we tussen 18.00 uur en 18.30 uur verlengde opvang aan voor wie daar behoefte aan heeft. Dit kun je op contractbasis met ons afspreken.

Informatie over de Kinderopvangtoeslag kun je vinden via deze link of tel 0800-0543 (gratis).

Casca BSO's sluitingsdagen

Al onze BSO's zijn gesloten op de volgende dagen:

  • de middelste twee weken in de zomervakantie
  • in de week tussen Kerst en oud & nieuw;
  • Kerstavond (24 december) vanaf 17:00 uur;
  • op officiële feestdagen: Kerst, nieuwjaarsdag, Pasen, Koningsdag, Hemelvaart, Pinksteren en om de vijf jaar op Bevrijdingsdag (5 mei 2025). Goede Vrijdag zijn we open.

Reken hier direct je maandelijkse kosten uit

De rekenmodule wordt geladen,
een moment geduld alsjeblieft ....