De wereld ontdekken
op jouw
manier

De wereld ontdekken
op jouw
manier

Ouderapp/ ouderportaal

Bij BSO Mambo maken we gebruik van een Ouderapp en portaal. Hierop posten we met regelmaat foto’s van activiteiten, berichtjes over wat we hebben gedaan en belangrijke mededelingen. Ook kun je via de app gemakkelijk ruildagen en extra dagen aanvragen. Veel ouders vinden het ontzettend leuk om te zien wat hun kind dagelijks bij ons doet.

11. Casca_Mambo8

Gezonde voeding

Gezond eten is heel belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. We baseren onze keuzes in voedingsmiddelen op de adviezen van de ‘Schijf van Vijf’ van het Voedingscentrum. De kinderen krijgen gezonde en gevarieerde voeding. Zo eten we ’s middags op de BSO volkoren crackers met bijvoorbeeld kaas, rauwkost en appelstroop. In vakanties en bij speciale gebeurtenissen maken we weleens een uitzondering.

37. Casca_BSO_Bronstee

Klanttevredenheids­onderzoek

We vinden het erg belangrijk om te weten wat ouders van ons vinden. Daarom zijn we altijd blij met feedback zodat we ervoor kunnen zorgen dat we op jullie behoeften blijven aansluiten. Want net als jullie zijn wij ook ontzettend blij als jullie en jullie kind tevreden is. De deur van Yvonne(de locatiemanager) staat altijd open. Ook doen wij jaarlijks een klanttevredenheidsonderzoek waaruit we dan weer de verbeterpunten en ideeën voor het daaropvolgende jaar kunnen halen. Zo blijven we altijd werken aan kwaliteit!

casca bso de bronstee
20. Casca_mambo

Verlengde opvang mogelijk

Casca BSO Mambo is dagelijks standaard tot 18.00 uur geopend. Maar we bieden ook verlengde opvang tot 18.30 uur zodat je net wat meer tijd hebt om je kind op te halen. Voor meer informatie klik hier.

 

Emilie Bijloos & Jeroen Holland

"Wij zijn heel blij met onze keus voor BSO Casca Mambo 4+ voor ons zoontje Floris (4 jaar oud). Er wordt echt oprecht met toewijding en liefde voor de kinderen gezorgd. Er wordt ook goed naar elk kind apart gekeken en hun behoeftes. Ik laat Floris echt met een gerust hart achter bij Kay, Anneke en de andere leidsters. Genoeg aandacht wordt ook gegeven aan zowel kind als de ouders! Ik vertrouw heel erg op het team daar. Floris vond het moeilijk in het begin maar gaat er nu met veel plezier naartoe. Ook tijdens de vakantie of studiedagen vindt hij het leuk omdat er leuke dingen en uitjes georganiseerd worden. En doet het team hun uiterste best voor elk kind een plek vrij te houden op deze dagen.

Heeft het kind behoefte aan wat meer rust op een dag, dan wordt dat ook gezien en krijgt hij/zij dat. Daarnaast leren ze ook met elkaar regels (zoals opruimen, je handjes wassen na het plassen, je bordje naar de keuken brengen) en neemt floris dat weer mee naar huis wat voor ons ook prettig is! Wij zaten al bij Casca kinderopvang (crèche) waar we al heel tevreden waren en ik kan niet anders zeggen dat dit ook bij de BSO het geval is. Ik zou het al mijn vrienden en familie aanraden. Wij zijn enorm blij met deze opvang."