De wereld ontdekken
op jouw
manier

De wereld ontdekken
op jouw
manier

Ouderapp/ ouderportaal

Bij Peuterspeelzaal de Pluizebol maken we gebruik van een Ouderapp en portaal. Hierop proberen we met regelmaat foto’s van activiteiten te posten, berichtjes over wat we hebben gedaan en belangrijke mededelingen. Ook kun je via de app gemakkelijk ruildagen en extra dagen aanvragen en de facturen inzien.

124. Casca_Peuteropvang_Pluizebol

Gezonde voeding

Gezond eten is heel belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. We baseren onze keuzes in voedingsmiddelen op de adviezen van de ‘Schijf van Vijf’ van het Voedingscentrum. Zo eten de kinderen volkorenbrood, drinken melk en eten beleg uit de Schijf van Vijf. De kinderen krijgen bij ons fruit en water in de ochtend. Bij speciale gelegenheden wordt er wel een uitzondering gemaakt, zoals een waterijsje bij het zomerfeest.

Casca BSO de Luifel

Klant­tevredenheids­onderzoek

We vinden het erg belangrijk om te weten wat ouders van ons vinden. Daarom zijn we altijd blij met feedback zodat we ervoor kunnen zorgen dat we op jullie behoeften blijven aansluiten. De deur van Sonja (de locatiemanager) staat altijd open. Ook doen wij jaarlijks een klanttevredenheidsonderzoek waaruit we dan weer de verbeterpunten en ideeën voor het daaropvolgende jaar kunnen halen. Zo blijven we altijd werken aan onze kwaliteit!

Casca_Peuteropvang_Pluizebol
129. Casca_Peuteropvang_Pluizebol

Samen met ouders

We hechten veel waarde aan het contact met ouders. Graag hebben we open communicatie en is er regelmatig overleg over de ontwikkeling van jullie kind. In de ochtend zijn jullie altijd welkom om even te blijven voor een kop koffie zodat jullie kunnen zien wat er op de Peuterspeelzaal gebeurt. Ook organiseren we leuke feesten zoals het zomerfeest en kerstfeest. Daarnaast hebben we nauw contact met het consultatiebureau en komt er twee keer per jaar een logopediste langs. Zo zorgen we ervoor dat de kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Anne

"Hele fijne peuterspeelzaal waar mijn zoon elke keer met zoveel plezier naar toe gaat! Daarnaast een goede voorbereiding op de kleuterklas!"