Casca Kinderopvang. Altijd persoonlijk.

Casca Kinderopvang. Altijd persoonlijk.

Vacature Pedagogisch Medewerker Kindcentrum de Molenwerf Heemstede

#jezelfzijn #thuisvoelen #altijdpersoonlijk #Kindcentrum

24 uur per week l vaste uren l op korte termijn l leeftijd kinderen 0 jaar t/m 12 jaar 

 • Wil jij in een warm bad terecht komen waar je je thuis voelt?
 • Wil je samen plezier maken en gewaardeerd worden om wie je bent?
 • Wil jij onderdeel zijn van Kindcentrum de Molenwerf waar we écht werken aan langdurige ontwikkeling van kinderen? 
 • Wil je graag vrijheid voelen om activiteiten voor je groep te organiseren?

Kom dan nu bij Kindcentrum de Molenwerf in Heemstede solliciteren!

Waarom Kindcentrum de Molenwerf?Altijd persoonlijk.

Jezelf kunnen zijn. En voelen dat je precies dáárom gewaardeerd wordt. Dát is waar we bij de kinderen én dus ook bij onze werknemers naar streven. We geloven dat wanneer iedereen zich thuis voelt en gewaardeerd, we hele tevreden medewerkers hebben. En dit zorgt dan weer voor een positieve en fijne sfeer op de locatie. 

Je komt bij ons in het Kindcentrum team waar leraren en pedagogisch medewerkers met elkaar samenwerken. Spel en onderwijs vloeien makkelijk in elkaar over en we maken veel gebruik van dezelfde faciliteiten. Daarbij zijn de groepen allemaal in leeftijd verdeeld waardoor je écht veel beter activiteiten kunt organiseren die op de kinderen hun behoefte aansluiten. Deze vacature is specifiek voor iemand die het leuk vindt om met allerlei verschillende leeftijden te werken. Iemand die dus variatie een leuke uitdaging vindt.

Bij ons krijg je veel verantwoordelijkheid en we betrekken je bij veel. We hopen dan dus ook dat je verfrissende ideeën hebt! We willen graag dat je je helemaal jezelf kunt voelen en dat ook jij kunt groeien. Daarom krijg je bij ons bovengemiddeld veel training en coaching. We luisteren naar waar jouw behoeften liggen en waarin jij je wilt ontwikkelen en kijken vervolgens hoe we daar jou bij kunnen ondersteunen.

Het mooiste dat je kunt worden ben je zelf. Dat is ons uitgangspunt in onze pedagogische werkwijze. Ons deskundige en ervaren team ondersteunt kinderen in hun ontwikkeling waarbij het kind zijn eigen tempo bepaalt. Vertrouwen, zelfstandigheid, sociaalvaardigheid en nieuwsgierigheid zijn voor elk kind belangrijke waarden waar wij middels allerlei activiteiten aandacht aan besteden. Ook zorgen de horizontale groepen voor een veilige omgeving waarin kinderen op een rustige manier kunnen ontdekken en van elkaar leren. We werken graag zo nauw mogelijk samen met ouders in de zorg en opvoeding van hun kind. Daarom hebben we bij het brengen en halen altijd een overlegmoment en houden we van open communicatie. 

KC de Molenwerf onderdeel van Casca Kinderopvang

De kleinschalige en persoonlijke aanpak zit in het DNA van de overkoepelende not for profit organisatie, Casca kinderopvang. Onze relatie met ouders en kinderen gaat op deze manier, collega’s zijn vaak ook vriendinnen/vrienden na werktijd en de directeur kent iedereen op alle locaties. Bij ons word je gewaardeerd om wie je bent en ben je onderdeel van ons team.

We zijn een platte organisatie waarin iedereen gelijkwaardig is. Dat maakt ons ook flexibel en open-minded. We staan erg open voor nieuwe ideeën en feedback van iedereen. We geloven ook dat we samen sterk staan en we dus allemaal een verantwoordelijkheid hebben om de organisatie een succes te maken. Dat betrokkenheidsgevoel reikt verder dan alleen binnen de organisatie. We zijn maatschappelijk betrokken bij het welzijn van Heemstede en zorgen actief voor de verbinding met bijvoorbeeld ouderen en lokale ondernemers. Samen zorgen we ervoor dat de wereld voor onszelf en die voor de kinderen een stukje mooier wordt.

Wie zoeken wij voor deze vacature?

 • Een enthousiaste en gezellige collega met een open houding, die graag wil blijven leren.
 • Iemand met pedagogische kennis en gevoel voor de behoeften van kinderen in de leeftijd vanaf 0-12 jaar (KDV/BSO/Peuter, Kleutergroep).
 • Iemand met een verfrissende blik
 • Relevant HBO- of MBO – diploma (bv. MBO Pedagogisch medewerker 3 of 4, SPW 3 of 4, HBO Pedagogiek)

Wat bieden wij?

 • Een enthousiast, gezellig en professioneel team.
 • Een jaar contract van 24 uur per week. 
 • Vaste uren in je contract, een vast rooster.
 • Veel ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid. We vinden de mening van onze teamleden erg belangrijk en betrekken je daarom bij veel overleggen en projecten. Je wordt onderdeel van het team én cluster.
 • Workshops, trainingen en coaching op maat door een van de pedagogische coaches. Ons team krijgt bovengemiddeld veel opleidingen omdat we het belangrijk vinden dat jij je blijft ontwikkelen. En we willen zorgen dat ons team de beste pedagogische ondersteuning biedt aan de kinderen en dus ook met de tijd mee gaat.
 • Per jaar twee voortgangsgesprekken en een functioneringsgesprek, waarin je jouw pedagogische coachingsvraag voor dat jaar formuleert.
 • Horizontale groepen
 • Een contract conform de CAO Kinderopvang, salarisschaal 6.
 • Lees hier meer over wie Casca Kinderopvang als werkgever is.

Stuur je sollicitatiebrief en C.V. via onderstaand contactformulier naar Eiske van HR. Wil je eerst nog meer weten of heb je vragen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vera Olah, 0235483833/5. Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. 

Solliciteer direct online

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.