Vacature Pedagogisch Medewerker KDV Heemstede

Vacature Pedagogisch Medewerker KDV Heemstede

Je bekijkt een vacature voor

Vacature Pedagogisch Medewerker KDV Heemstede

#thuisvoelen #jezelf zijn #kindcentrum

Tussen de 24 en 32 uur per week l tijdelijk contract (zes maanden) met mogelijke verlenging l per direct l Kindcentrum de Molenwerf

 • Wil jij gewaardeerd worden om wie je bent?
 • Wil jij in een warm bad terecht komen waar je je thuis voelt?
 • Wil jij samen bouwen aan de toekomst van kinderen?
 • En wil je dit doen in de dynamische omgeving van een Kindcentrum?

Kom dan nu bij Kinderdagverblijf de Molenwerf in Heemstede solliciteren!

Waarom KDV de Molenwerf in Heemstede? Altijd persoonlijk

Jezelf kunnen zijn. En voelen dat je precies dáárom gewaardeerd wordt. Dát is waar we bij de kinderen én dus ook bij onze werknemers naar streven. We geloven dat wanneer iedereen zich thuis voelt en gewaardeerd, we hele tevreden medewerkers hebben. En dit zorgt dan weer voor een positieve en fijne sfeer op de locatie. Het Kinderdagverblijf de Molenwerf is hier een goed voorbeeld van. Het team dat hier werkt bestaat uit hele betrokken en vaak vaste medewerkers. Het is er gezellig en ongedwongen; de aanpak is persoonlijk en mensen voelen zich gewaardeerd.

Onze benadering is altijd persoonlijk en we zoeken naar wat voor jou de beste oplossing is. Deze kleinschalige en persoonlijke aanpak zit in het DNA van de overkoepelende not for profit organisatie, Casca kinderopvang. Onze relatie met ouders en kinderen gaat op deze manier, collega’s zijn vaak ook vriendinnen na werktijd en de directeur kent iedereen op alle locaties. Bij ons word je gewaardeerd om wie je bent en ben je onderdeel van ons team. Ook al is de vacature in eerste instantie maar voor 6 maanden.

We zijn een platte organisatie waarin iedereen gelijkwaardig is. Dat maakt ons ook flexibel en open-minded. We staan erg open voor nieuwe ideeën en feedback van iedereen. We geloven ook dat we samen sterk staan en we dus allemaal een verantwoordelijkheid hebben om de organisatie een succes te maken. Dat betrokkenheidsgevoel reikt verder dan alleen binnen de organisatie. We zijn maatschappelijk betrokken bij het welzijn van Heemstede en zorgen actief voor de verbinding met bijvoorbeeld ouderen en lokale ondernemers. Samen zorgen we ervoor dat de wereld voor onszelf en die voor de kinderen een stukje mooier wordt.

Kindontwikkeling is prioriteit

Op het Kinderdagverblijf is kindontwikkeling prioriteit. Daar hebben we een uitgebreid pedagogisch beleid voor dat we telkens aanscherpen als er weer nieuwe inzichten komen. Het mooiste dat je kunt worden ben je zelf. Dat is ons uitgangspunt in onze pedagogische werkwijze van het Kinderdagverblijf. Ons deskundige en ervaren team ondersteunt kinderen in hun ontwikkeling waarbij het kind zijn eigen tempo bepaalt. Vertrouwen, zelfstandigheid, sociaalvaardigheid en nieuwsgierigheid zijn voor elk kind belangrijke waarden waar wij middels allerlei activiteiten aandacht aan besteden.Ons team wordt regelmatig gecoacht en ook heb je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via inhoudelijke workshops of opleidingen. Onze groepen op het KDV zijn bijna allemaal horizontaal wat betekent dat je heel specifieke uitdagende activiteiten kunt organiseren. Het KDV is onderdeel van Kindcentrum de Molenwerf. Zo kunnen we veel samenwerken met de BSO van Casca én het onderwijs. Dit geeft een extra dynamiek en veel extra mogelijkheden om een doorgaande leerlijn te bieden voor kinderen.

Vacature Pedagogisch Medewerker Heemstede

De vacature voor pedagogisch medewerker op het KDV die nu open staat is ter vervanging van tweecollega’s die met zwangerschapsverlof gaan. Dat betekent dat het contract in eerste instantie voor zes maanden is. Daarna is er wel de mogelijkheid tot een contractverlenging met max. 16 uur. Het gaat om een vervanging op maandag, dinsdag, donderdag en nog een vierde dag die samen bepaald kan worden. Je zult invallen op verschillende leeftijdsgroepen waardoor je ook een goed beeld krijgt van hoe we werken. Bij ons krijg je veel verantwoordelijkheid en we betrekken je bij veel. We hopen dan dus ook dat je verfrissende ideeën hebt! 

Wie zoeken we voor deze vacature?

 • Een enthousiaste en gezellige collega met een open houding, die graag wil blijven leren.
 • Iemand met pedagogische kennis en gevoel voor de behoeften van kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.
 • Iemand met een verfrissende blik.
 • Relevant HBO- of MBO – diploma (bv. MBO Pedagogisch medewerker 3 of 4, SPW 3 of 4, HBO Pedagogiek). 

Wat bieden wij jou?

 • Een enthousiast, gezellig en professioneel team.
 • Een tijdelijk contract ter vervanging van zwangerschapsverlof, tussen de 24 en 32 uur per week, vaste dagen. Mogelijk kan na de vervangingsperiode een verlenging plaatsvinden voor max. 16 uur. 
 • Veel ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid. We vinden de mening van onze teamleden erg belangrijk en betrekken je daarom bij veel overleggen en projecten. Je wordt onderdeel van het team én cluster.
 • Workshops, trainingen en coaching op maat door een van de pedagogische coaches. Ons team krijgt bovengemiddeld veel opleidingen omdat we het belangrijk vinden dat jij je blijft ontwikkelen. En we willen zorgen dat ons team de beste pedagogische ondersteuning biedt aan de kinderen en dus ook met de tijd mee gaat.
 • Per jaar twee voortgangsgesprekken en een functioneringsgesprek, waarin je jouw pedagogische coachingsvraag voor dat jaar formuleert.
 • Horizontale groepen.
 • Een contract conform de CAO Kinderopvang, salarisschaal 6.
 • Lees hier meer over wie Casca Kinderopvang als werkgever is.

Stuur je sollicitatiebrief en C.V. via onderstaand formulier of via een mail t.a.v. Vera Olah naar peno@casca.nl . Wil je eerst nog meer weten of heb je vragen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Vera Olah, 0235483833/5. Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. 

Solliciteer direct online

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.