Casca Kinderopvang. Altijd persoonlijk.

Casca Kinderopvang. Altijd persoonlijk.

Vacature Pedagogisch Medewerker BSO Mambo 6+ Heemstede

#jezelfzijn #thuisvoelen #altijdpersoonlijk #teammambo

Ongeveer 16 uur per week l vaste uren (ma/di/do) l per direct l leeftijd kinderen vanaf 6 jaar

 • Wil jij in een warm bad terecht komen waar je je thuis voelt?
 • Wil je samen plezier maken en gewaardeerd worden om wie je bent?
 • Wil jij samen bouwen aan de toekomst van kinderen?
 • Wil je graag vrijheid voelen om activiteiten voor je groep te organiseren?

Kom dan nu bij BSO Mambo in Heemstede solliciteren!

Waarom BSO Mambo?Altijd persoonlijk.

Jezelf kunnen zijn. En voelen dat je precies dáárom gewaardeerd wordt. Dát is waar we bij de kinderen én dus ook bij onze werknemers naar streven. We geloven dat wanneer iedereen zich thuis voelt en gewaardeerd, we hele tevreden medewerkers hebben. En dit zorgt dan weer voor een positieve en fijne sfeer op de locatie. Onze Mambo BSO is hier een goed voorbeeld van. 

Op de Mambo BSO werken we met een hecht team waar gezelligheid, plezier en creativiteit centraal staan. Voor iedereen is er ruimte om dat te doen waar ze goed in zijn. Als collega’s en als mens zijn we betrokken en helpen we elkaar waar dat nodig is. Het is er gezellig en ongedwongen; de aanpak is persoonlijk en onze mensen voelen zich gewaardeerd.

Deze kleinschalige en persoonlijke aanpak zit in het DNA van de overkoepelende not for profit organisatie, Casca kinderopvang. Onze relatie met ouders en kinderen gaat op deze manier, collega’s zijn vaak ook vriendinnen/vrienden na werktijd en de directeur kent iedereen op alle locaties. Bij ons word je gewaardeerd om wie je bent en ben je onderdeel van ons team.

We zijn een platte organisatie waarin iedereen gelijkwaardig is. Dat maakt ons ook flexibel en open-minded. We staan erg open voor nieuwe ideeën en feedback van iedereen. We geloven ook dat we samen sterk staan en we dus allemaal een verantwoordelijkheid hebben om de organisatie een succes te maken. Dat betrokkenheidsgevoel reikt verder dan alleen binnen de organisatie. We zijn maatschappelijk betrokken bij het welzijn van Heemstede en zorgen actief voor de verbinding met bijvoorbeeld ouderen en lokale ondernemers. Samen zorgen we ervoor dat de wereld voor onszelf en die voor de kinderen een stukje mooier wordt.

BSO Mambo voor plezier en ontspanning!

BSO Mambo is dé BSO in de Geleerdenbuurt waar kinderen van alle leeftijden met heel veel plezier naartoe gaan. Dagelijks komen hier kinderen van de Evenaar, de Ark en ook van de nabijgelegen Icarus. Bij ons draait alles om ontspanning na schooltijd en zorgen dat kinderen in de BSO-tijd plezier kunnen maken en hun interesses kunnen ontdekken. 

Mambo bestaat uit vier leeftijdsgroepen (4+, 6+, 8+ en 10+) waardoor je heel goed activiteiten kunt organiseren die op de kinderen hun behoefte aansluiten. Bij ons krijg je veel verantwoordelijkheid en we betrekken je bij veel. We hopen dan dus ook dat je verfrissende ideeën hebt! We willen graag dat je je helemaal jezelf kunt voelen en dat ook jij kunt groeien. Daarom krijg je bij ons bovengemiddeld veel training en coaching. We luisteren naar waar jouw behoeften liggen en waarin jij je wilt ontwikkelen en kijken vervolgens hoe we daar jou bij kunnen ondersteunen. Zo kunnen we met elkaar echt zorgen dat we de kinderen een goede pedagogische ondersteuning geven. Je komt bij ons in een vast team van ervaren en gezellige mensen.

Vacature Pedagogisch Medewerker BSO

De vacature voor pedagogisch medewerker op de BSO die nu open staat is op de groep van 6+. Zij hebben een grote ruimte met verschillende hoeken tot hun beschikking en een groot schoolplein. Hoe ouder de kinderen worden, hoe meer we zelfstandigheid en verantwoordelijkheid stimuleren. Het team van de 6+ groep overlegt dus vaak met de kinderen en activiteiten organiseren we dus ook op basis van wat er speelt bij de kinderen. Ons team bestaat uit energieke mensen die het leuk vinden om creatieve en sportieve activiteiten met de kinderen te verzinnen. We houden van gezelligheid en vinden het heel belangrijk dat de kinderen de tijd krijgen om te ontspannen en plezier te maken.

Na schooltijd is de buitenschoolse opvang geopend op ma., di. do. en vr. van 14:30 uur tot 18:00/18:30 uur (op wo. vanaf 12:00). Als Pedagogisch Medewerker begint je dienst om 14:00 uur om voor te bereiden en om naar de school te gaan. Daarnaast heb je in schoolweken 0,5 uur taaktijd per dag. Ook kun je worden ingezet voor TSO diensten (3 x per week). In schoolvakanties is de BSO de hele dag geopend en werk je dan ook een hele dag (9 uur). De middelste twee weken van de zomervakantie en de week van kerst t/m nieuwjaarsdag zijn we gesloten en ben je vrij. Het contract is berekend op het gemiddelde over het jaar, zodat je een vast aantal uren in je contract hebt.

Wie zoeken wij voor deze vacature?

 • Een enthousiaste en gezellige collega met een open houding, die graag wil blijven leren.
 • Iemand met pedagogische kennis en gevoel voor de behoeften van kinderen in de leeftijd vanaf 6 jaar.
 • Iemand met een verfrissende blik.
 • Iemand die computervaardig is.
 • Relevant HBO- of MBO – diploma (o.a. (S)PW, ALO, SCW, Pabo, onderwijsassistent, SPH, CIOS AB, Sport en Bewegen).

Wat bieden wij?

 • Een enthousiast, gezellig en professioneel team.
 • Vaste uren in je contract, een vast rooster.
 • Veel ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid. We vinden de mening van onze teamleden erg belangrijk en betrekken je daarom bij veel overleggen en projecten. Je wordt onderdeel van het team én cluster.
 • Workshops, trainingen en coaching op maat door een van de pedagogische coaches. Ons team krijgt bovengemiddeld veel opleidingen omdat we het belangrijk vinden dat jij je blijft ontwikkelen. En we willen zorgen dat ons team de beste pedagogische ondersteuning biedt aan de kinderen en dus ook met de tijd mee gaat.
 • Per jaar twee voortgangsgesprekken en een functioneringsgesprek, waarin je jouw pedagogische coachingsvraag voor dat jaar formuleert.
 • Horizontale groepen: Deze vacature is op een groep met kinderen vanaf 6 jaar.
 • Een contract conform de CAO Kinderopvang, salarisschaal 6.
 • Lees hier meer over wie Casca Kinderopvang als werkgever is.

Stuur je sollicitatiebrief en C.V. via onderstaand contactformulier. Wil je eerst nog meer weten of heb je vragen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yvonne Krijgsman, 0235483820, werkdagen maandag, dinsdag, donderdag en woensdag(ochtend).

Solliciteer direct online

 • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.