De wereld ontdekken
op jouw
manier

De wereld ontdekken
op jouw
manier

Ouderapp/ ouderportaal

Bij Kinderdagverblijf de Molenwerf maken we gebruik van een Ouderapp en portaal. Hierop proberen we met regelmaat foto’s van activiteiten te posten, berichtjes over wat we hebben gedaan en belangrijke mededelingen. Ook kun je via de app gemakkelijk ruildagen en extra dagen aanvragen en de facturen inzien.

50. Casca_KDV_Molenwerf

Gezonde voeding

Gezond eten is heel belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. We baseren onze keuzes in voedingsmiddelen op de adviezen van de ‘Schijf van Vijf’ van het Voedingscentrum. Dit betekent dat we erop letten dat kinderen belangrijke vitaminen en vezels binnen krijgen. In de ochtend krijgen de kinderen fruit en water. Tussen de middag eten ze volkorenbrood of speltbrood met hartig en zoet beleg bijvoorbeeld kaas, humus of appelstroop. Soms eten de kinderen ook gepureerde groentesoepen. Bij speciale jaarlijkse gebeurtenissen (o.a. het Sinterklaasfeest) maken we weleens een uitzondering. In de zomer krijgen de kinderen bijvoorbeeld wel eens een waterijsje.

Peuterspeelzaal Heemstede

Klant­tevredenheids­onderzoek

We vinden het erg belangrijk om te weten wat ouders van ons vinden. Daarom zijn we altijd blij met feedback zodat we ervoor kunnen zorgen dat we op jullie behoeften blijven aansluiten. De deur van Vera (de locatiemanager) staat altijd open. Ook doen wij jaarlijks een klanttevredenheidsonderzoek waaruit we dan weer de verbeterpunten en ideeën voor het daaropvolgende jaar kunnen halen. Zo blijven we altijd werken aan onze kwaliteit!

75. Casca_KDV_Molenwerf
78. Casca_KDV_Molenwerf

Verlengde opvang mogelijk

Kinderdagverblijf de Molenwerf is dagelijks standaard tot 18.00 uur geopend. Maar we bieden ook verlengde opvang tot 18.30 uur zodat je net wat meer tijd hebt om je kind op te halen. Voor meer informatie klik hier.

Lonneke moeder van Sara

“Ik heb de opvang op de Molenwerf als fantastisch ervaren! Goede communicatie, veel activiteiten: gym, dansen op muziek en de kapper is ook top! Fijne invallers, lief en goed in hun vak.”

Jeroen & Marlies ouders van Tygo

“Het contact met de pedagogisch medewerkers verloopt prettig. We voelen ons gehoord en we zoeken samen naar wat werkt. De pedagogisch medewerkers doen ook echt wat met de informatie en de verzoeken die er zijn. Top en fijn!”

Mara & Joost

“Jullie zijn allemaal enorm zorgzaam, professioneel, vriendelijk, enthousiast en betrokken. We hebben Simon altijd met een gerust hart bij jullie achter gelaten. Dank!!”