Casca Kinderopvang. Altijd persoonlijk.

Casca Kinderopvang. Altijd persoonlijk.

Vacature Pedagogisch Medewerker Peuteropvang met VE Heemstede

#jezelfzijn #thuisvoelen #altijdpersoonlijk #teampluizebol

Ongeveer 16 uur per week l vaste uren (ma/di/do- en vrijdagochtend) l per augustus 2021 l leeftijd 2-4 jaar 

 • Wil jij in een warm bad terecht komen waar je je thuis voelt?
 • Wil je samen plezier maken en gewaardeerd worden om wie je bent?
 • Wil jij samen bouwen aan de toekomst van kinderen?
 • Beschik je over een VE-kwalificatie?

Kom dan nu bij Peuteropvang de Pluziebol in Heemstede solliciteren!

Waarom Peuteropvang de Pluizebol?Altijd persoonlijk.

Jezelf kunnen zijn. En voelen dat je precies dáárom gewaardeerd wordt. Dát is waar we bij de kinderen én dus ook bij onze werknemers naar streven. We geloven dat wanneer iedereen zich thuis voelt en gewaardeerd, we hele tevreden medewerkers hebben. En dit zorgt dan weer voor een positieve en fijne sfeer op de locatie. Onze Peuterspeelzaal de Pluizebol is hier een goed voorbeeld van. 

Op Peuterspeelzaal de Pluizebol werken we met een hecht team waar gezelligheid, plezier en creativiteit centraal staan. Voor iedereen is er ruimte om dat te doen waar ze goed in zijn. Als collega’s en als mens zijn we betrokken en helpen we elkaar waar dat nodig is. Het is er gezellig en ongedwongen; de aanpak is persoonlijk en onze mensen voelen zich gewaardeerd.

Deze kleinschalige en persoonlijke aanpak zit in het DNA van de overkoepelende not for profit organisatie, Casca kinderopvang. Onze relatie met ouders en kinderen gaat op deze manier, collega’s zijn vaak ook vriendinnen/vrienden na werktijd en de directeur kent iedereen op alle locaties. Bij ons word je gewaardeerd om wie je bent en ben je onderdeel van ons team.

We zijn een platte organisatie waarin iedereen gelijkwaardig is. Dat maakt ons ook flexibel en open-minded. We staan erg open voor nieuwe ideeën en feedback van iedereen. We geloven ook dat we samen sterk staan en we dus allemaal een verantwoordelijkheid hebben om de organisatie een succes te maken. Dat betrokkenheidsgevoel reikt verder dan alleen binnen de organisatie. We zijn maatschappelijk betrokken bij het welzijn van Heemstede en zorgen actief voor de verbinding met bijvoorbeeld ouderen en lokale ondernemers. Samen zorgen we ervoor dat de wereld voor onszelf en die voor de kinderen een stukje mooier wordt.

Peuteropvang voor plezier en ontwikkeling!

Bij Peuteropvang de Pluizebol komen dagelijks peuters tussen de 2 en de 4 jaar met hun vriendjes en vriendinnetjes spelen. Plezier maken met elkaar en samen nieuwe dingen ontdekken staan centraal. Je bereidt ze spelenderwijs voor op de basisschool maar geeft ze ook de mogelijkheid om hun interesses te ontdekken door met thema’s en activiteiten te werken. Zo stimuleer je de brede ontwikkeling, vergroot je hun wereld en help je de peuters groeien.

Bij ons krijg je veel verantwoordelijkheid en we betrekken je bij veel. We hopen dan dus ook dat je verfrissende ideeën hebt! We willen graag dat je je helemaal jezelf kunt voelen en dat ook jij kunt groeien. Daarom krijg je bij ons bovengemiddeld veel training en coaching. We luisteren naar waar jouw behoeften liggen en waarin jij je wilt ontwikkelen en kijken vervolgens hoe we daar jou bij kunnen ondersteunen. Zo kunnen we met elkaar echt zorgen dat we de kinderen een goede pedagogische ondersteuning geven. Je komt bij ons in een vast team van ervaren en gezellige mensen.

Vacature Pedagogisch Medewerker Peuteropvang

De vacature voor pedagogisch medewerker op de Pluizebol die nu open staat is een vacature voor iemand met een VE-kwalificatie. Het betreft een vacature voor 4 ochtenden/week: maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend voor het schooljaar 2021-2022, met uitzicht op verlenging.

De werktijden zijn in schoolweken: op maandag en donderdag van 08.30 uur -13.00 uur met één uur taaktijd en op dinsdag en vrijdag van 08.30 -12.00 uur met een half uur taaktijd. In schoolvakantieweken is de Peuteropvang gesloten en neem je verplicht je verlof op. Het contract komt voor 4 ochtenden per week in totaal uit op : 16,46 uur/week.

Wie zoeken wij voor deze vacature?

 • Een enthousiaste en gezellige collega met een open houding, die graag wil blijven leren.
 • Iemand met pedagogische kennis en gevoel voor de behoeften van kinderen in de leeftijd vanaf 2-4 jaar.
 • Iemand met een verfrissende blik
 • Iemand die computervaardig is
 • Relevant HBO- of MBO – diploma (o.a. (S)PW, Pabo, onderwijsassistent, SPH)
 • De beschikking over een VE-kwalificatie

Wat bieden wij?

 • Een enthousiast, gezellig en professioneel team.
 • Vaste uren in je contract, een vast rooster.
 • Veel ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid. We vinden de mening van onze teamleden erg belangrijk en betrekken je daarom bij veel overleggen en projecten. Je wordt onderdeel van het team.
 • Workshops, trainingen en coaching op maat door een van de pedagogische coaches. Ons team krijgt bovengemiddeld veel opleidingen omdat we het belangrijk vinden dat jij je blijft ontwikkelen. En we willen zorgen dat ons team de beste pedagogische ondersteuning biedt aan de kinderen en dus ook met de tijd mee gaat.
 • Per jaar twee voortgangsgesprekken en een functioneringsgesprek, waarin je jouw pedagogische coachingsvraag voor dat jaar formuleert.
 • Een contract conform de CAO Kinderopvang, salarisschaal 6.
 • Lees hier meer over wie Casca Kinderopvang als werkgever is.

Stuur je sollicitatiebrief en C.V. via onderstaand contactformulier. Wil je eerst nog meer weten of heb je vragen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sonja Roomer, coördinator peuteropvang, 06-40145818, werkdagen maandag (09.00-14.00), dinsdag (09.00-17.30 uur), donderdag (09.00-17.30 uur). De sluitingsdatum voor deze vacature is 30 april 2021.

Solliciteer direct online

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.