Vacature Pedagogisch Medewerker BSO Casca Heemstede Mambo 6+

Vacature Pedagogisch Medewerker BSO Casca Heemstede Mambo 6+

Je bekijkt een vacature voor

Vacature Pedagogisch Medewerker BSO Casca Heemstede Mambo 6+

16 uur per week l vaste uren (ma/di/do) l per direct l leeftijd kinderen 6 tot 8 jaar

Interesse in de vacature pedagogisch medewerker BSO? Wil jij werken bij een kinderopvangorganisatie waar je helemaal jezelf mag zijn? Ben je op zoek naar een gezellig en vast team waar je je thuis kunt voelen? Ben jij die creatieve, initiatiefrijke Pedagogisch Medewerker die stevig in zijn of haar schoenen staat?  Solliciteer dan nu op de vacature Pedagogisch Medewerker BSO de Mambo van Casca Kinderopvang!

Waarom werken bij BSO de Mambo?

Onze Mambo BSO 6+ zit op het schoolterrein van de Ark. Dagelijks komen hier kinderen van de Ark, de Evenaar en de Icarusschool. Bij ons draait alles om ontspanning na schooltijd en zorgen dat kinderen in de BSO tijd plezier kunnen maken en hun interesses kunnen ontdekken. De Mambo BSO bestaat uit vier groepen (met aparte ruimtes) die allemaal in leeftijd verdeeld zijn waardoor je écht veel beter activiteiten kunt organiseren die op de kinderen hun behoefte aansluiten. Bij ons krijg je veel verantwoordelijkheid en we betrekken je bij veel. We hopen dan dus ook dat je verfrissende ideeën hebt! We willen graag dat je je helemaal jezelf kunt voelen en dat ook jij kunt groeien. Daarom krijg je bij ons bovengemiddeld veel training en coaching. We luisteren naar waar jouw behoeften liggen en waarin jij je wilt ontwikkelen en kijken vervolgens hoe we daar jou bij kunnen ondersteunen.

Zo kunnen we met elkaar echt zorgen dat we de kinderen een goede pedagogische ondersteuning geven. Je komt bij ons in een vast team van ervaren en gezellige mensen.

Vacature Pedagogisch Medewerker BSO

De vacature voor pedagogisch medewerker op de BSO die nu open staat is op de groep van 6 tot ongeveer 8 jarige kinderen. Deze groep kinderen heeft uitdaging nodig en wil graag zichzelf en de wereld om hen heen ontdekken. Dat biedt het team door een inspirerende speelomgeving, uitdagende activiteiten en themawerk te organiseren. Samen met je collega’s zijn jullie verantwoordelijk voor het programma. Daarbij houden we altijd rekening met wat de behoeften van de kinderen zijn. We proberen altijd aan te sluiten bij wat er bij hen leeft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat kinderen kunnen ontspannen na schooltijd. Dus deelname aan activiteiten is nooit verplicht. Werktijden zijn bij ons vanaf 14.00 uur tot 18.00/18.30 uur op maandag, dinsdag en donderdag. Daarnaast heb je in schoolweken 0,5 uur taaktijd per dag. Ook kan je incidenteel worden ingezet voor TSO diensten. In schoolvakanties is de BSO de hele dag geopend en werk je dan ook een hele dag.In de schoolvakanties hebben we prachtige vakantieprogramma’s die erg goed bezocht worden. Dan werk je 8 of 9 uur. Het contract voor de vacature pedagogisch medewerker BSO is berekend op het gemiddelde over het jaar, zodat je een vast aantal uren in je contract hebt.

Wie zoeken wij voor deze vacature?

 • Een enthousiaste en gezellige collega met een open houding, die graag wil blijven leren.
 • Iemand met pedagogische kennis en gevoel voor de behoeften van kinderen in de leeftijd van 6 tot 8 jaar.
 • Iemand met een verfrissende blik
 • Relevant HBO- of MBO – diploma (o.a. (S)PW, ALO, SCW, Pabo, onderwijsassistent, SPH, CIOS AB, Sport en Bewegen)

Wat bieden wij?

 • Een enthousiast, gezellig en professioneel team.
 • Vaste uren in je contract, een vast rooster.
 • Veel ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid. We vinden de mening van onze teamleden erg belangrijk en betrekken je daarom bij veel overleggen en projecten. Je wordt onderdeel van het team én cluster.
 • Workshops, trainingen en coaching op maat door een van de pedagogische coaches. Ons team krijgt bovengemiddeld veel opleidingen omdat we het belangrijk vinden dat jij je blijft ontwikkelen. En we willen zorgen dat ons team de beste pedagogische ondersteuning biedt aan de kinderen en dus ook met de tijd mee gaat.
 • Per jaar twee voortgangsgesprekken en een functioneringsgesprek, waarin je jouw pedagogische coachingsvraag voor dat jaar formuleert.
 • Horizontale groepen: Deze vacature is op een groep met kinderen van 6 -8 jaar.
 • Een contract conform de CAO Kinderopvang, salarisschaal 6.
 • Lees hier meer over wie Casca Kinderopvang als werkgever is.

Stuur je sollicitatiebrief en C.V. via onderstaand contactformulier naar Yvonne. Wil je eerst nog meer weten of heb je vragen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yvonne Krijgsman, 023-5483820, werkdagen maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag(ochtend).

Solliciteer direct online

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.