Casca Kinderopvang. Altijd persoonlijk.

Casca Kinderopvang. Altijd persoonlijk.

Open vacature Pedagogisch Medewerker BSO

#jezelfzijn #thuisvoelen #altijdpersoonlijk #teamcasca

Meerdere BSO locaties in Heemstede l verschillende openstaande vacatures

 • Wil jij in een warm bad terecht komen waar je je thuis voelt?
 • Wil je samen plezier maken en gewaardeerd worden om wie je bent?
 • Wil jij samen bouwen aan de toekomst van kinderen?
 • Wil je graag vrijheid voelen om activiteiten voor je groep te organiseren?

Kom dan nu bij een van de Casca BSO ’s in Heemstede solliciteren! Bekijk de actuele vacatures hiernaast in het blauwe menu.

Waarom BSO Casca?Altijd persoonlijk.

Jezelf kunnen zijn. En voelen dat je precies dáárom gewaardeerd wordt. Dát is waar we bij de kinderen én dus ook bij onze werknemers naar streven. We geloven dat wanneer iedereen zich thuis voelt en gewaardeerd, we hele tevreden medewerkers hebben. En dit zorgt dan weer voor een positieve en fijne sfeer op de locatie. Onze Bronstee BSO is hier een goed voorbeeld van. 

Op onze BSO’s werken we met hechte teams waar gezelligheid, plezier en creativiteit centraal staan. Voor iedereen is er ruimte om dat te doen waar ze goed in zijn. Zo kookt één van de teamleden vaak met de kinderen terwijl een ander weer helemaal enthousiast wordt van theater. Als collega’s en als mens zijn we betrokken en helpen we elkaar waar dat nodig is. Het is er gezellig en ongedwongen; de aanpak is persoonlijk en onze mensen voelen zich gewaardeerd.

Deze kleinschalige en persoonlijke aanpak zit in het DNA van de overkoepelende not for profit organisatie, Casca kinderopvang. Onze relatie met ouders en kinderen gaat op deze manier, collega’s zijn vaak ook vriendinnen/vrienden na werktijd en de directeur kent iedereen op alle locaties. Bij ons word je gewaardeerd om wie je bent en ben je onderdeel van ons team.

We zijn een platte organisatie waarin iedereen gelijkwaardig is. Dat maakt ons ook flexibel en open-minded. We staan erg open voor nieuwe ideeën en feedback van iedereen. We geloven ook dat we samen sterk staan en we dus allemaal een verantwoordelijkheid hebben om de organisatie een succes te maken. Dat betrokkenheidsgevoel reikt verder dan alleen binnen de organisatie. We zijn maatschappelijk betrokken bij het welzijn van Heemstede en zorgen actief voor de verbinding met bijvoorbeeld ouderen en lokale ondernemers. Samen zorgen we ervoor dat de wereld voor onszelf en die voor de kinderen een stukje mooier wordt.

Vacature Pedagogisch Medewerker BSO

Ben je nieuwsgierig naar de vacatures? Kijk dan in het menu bovenaan de pagina aan de rechterkant naar de openstaande vacatures op onze BSO locaties. Ook kun je altijd een open sollicitatie naar ons schrijven.

Wat bieden wij?

 • Een enthousiast, gezellig en professioneel team.
 • Vaste uren in je contract, een vast rooster.
 • Veel ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid. We vinden de mening van onze teamleden erg belangrijk en betrekken je daarom bij veel overleggen en projecten. Je wordt onderdeel van het team én cluster.
 • Workshops, trainingen en coaching op maat door een van de pedagogische coaches. Ons team krijgt bovengemiddeld veel opleidingen omdat we het belangrijk vinden dat jij je blijft ontwikkelen. En we willen zorgen dat ons team de beste pedagogische ondersteuning biedt aan de kinderen en dus ook met de tijd mee gaat.
 • Per jaar twee voortgangsgesprekken en een functioneringsgesprek, waarin je jouw pedagogische coachingsvraag voor dat jaar formuleert.
 • Horizontale groepen: Onze BSO’s zijn ingedeeld in leeftijdsgerichte groepen waardoor je als PM’er echt gericht activiteiten kunt organiseren.
 • Een contract conform de CAO Kinderopvang, salarisschaal 6.
 • Lees hier meer over wie Casca Kinderopvang als werkgever is.

Solliciteer direct online

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.