Vacature Pedagogisch Medewerker BSO Casca Heemstede Bronstee 6+ jaar

Vacature Pedagogisch Medewerker BSO Casca Heemstede Bronstee 6+ jaar

Je bekijkt een vacature voor

Vacature Pedagogisch Medewerker BSO Casca Heemstede Bronstee 6+ jaar

Circa 16 uur per week l vaste uren (ma/di/do) l per 1 december l leeftijd kinderen van 6 jaar 

Interesse in onze vacature Pedagogisch Medewerker BSO Bronstee op onze groep vanaf 6 jaar? Wil jij werken bij een kinderopvangorganisatie waar je helemaal jezelf mag zijn? Ben je op zoek naar een gezellig en vast team waar je je thuis kunt voelen? Ben jij die creatieve, initiatiefrijke Pedagogisch Medewerker die stevig in zijn of haar schoenen staat? Solliciteer dan nu op de vacature Pedagogisch Medewerker op de BSO Bronstee van Casca Kinderopvang!

Waarom werken bij BSO Bronstee ?

BSO De Bronstee bestaat uit drie groepen (met aparte ruimtes) die allemaal in leeftijd verdeeld zijn waardoor je écht veel beter activiteiten kunt organiseren die op de kinderen hun behoefte aansluiten. Deze vacature is voor de Bikkels groep; de groep voor de oudere kids. Dagelijks komen hier kinderen van de Crayenesterschool en Jacobaschool. Bij ons draait alles om ontspanning na schooltijd en zorgen dat kinderen in de BSO-tijd plezier kunnen maken en hun interesses kunnen ontdekken. Bij ons krijg je veel verantwoordelijkheid en we betrekken je bij veel. We hopen dan dus ook dat je verfrissende ideeën hebt! We willen graag dat je je helemaal jezelf kunt voelen en dat ook jij kunt groeien. Daarom krijg je bij ons bovengemiddeld veel training en coaching. We luisteren naar waar jouw behoeften liggen en waarin jij je wilt ontwikkelen en kijken vervolgens hoe we daar jou bij kunnen ondersteunen. Zo kunnen we met elkaar echt zorgen dat we de kinderen een goede pedagogische ondersteuning geven. Je komt bij ons in een vast team van ervaren en gezellige mensen.

Vacature Pedagogisch Medewerker BSO

De vacature voor pedagogisch medewerker op de BSO die nu open staat is op de groep van 6+. Zij hebben een grote ruimte met verschillende hoeken tot hun beschikking en een groot schoolplein. Hoe ouder de kinderen worden, hoe meer we zelfstandigheid en verantwoordelijkheid stimuleren. Het team van de 6+ groep overlegt dus vaak met de kinderen en activiteiten organiseren we dus ook op basis van wat er speelt bij de kinderen. Ons team bestaat uit energieke mensen die het leuk vinden om creatieve en sportieve activiteiten met de kinderen te verzinnen. We houden van gezelligheid en vinden het heel belangrijk dat de kinderen de tijd krijgen om te ontspannen en plezier te maken.

Werktijden zijn bij ons vanaf 14.15 uur tot 18.00/18.30 uur op maandag (Banjers 6+), dinsdag en donderdag (7+). Daarnaast heb je in schoolweken 0,5 uur taaktijd per dag. In schoolvakanties is de BSO de hele dag geopend en werk je dan ook een hele dag. In de schoolvakanties hebben we prachtige vakantieprogramma’s die erg goed bezocht worden. Dan werk je 8 of 9 uur. Het contract voor de vacature pedagogisch medewerker BSO is berekend op het gemiddelde over het jaar, zodat je een vast aantal uren in je contract hebt

Wie zoeken wij voor deze vacature?

 • Een enthousiaste en gezellige collega met een open houding, die graag wil blijven leren.
 • Iemand met pedagogische kennis en gevoel voor de behoeften van kinderen in de leeftijd vanaf 6 jaar.
 • Iemand met een verfrissende blik
 • Iemand die computervaardig is
 • Relevant HBO- of MBO – diploma (o.a. (S)PW, ALO, SCW, Pabo, onderwijsassistent, SPH, CIOS AB, Sport en Bewegen)

Wat bieden wij?

 • Een enthousiast, gezellig en professioneel team.
 • Vaste uren in je contract, een vast rooster.
 • Veel ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid. We vinden de mening van onze teamleden erg belangrijk en betrekken je daarom bij veel overleggen en projecten. Je wordt onderdeel van het team én cluster.
 • Workshops, trainingen en coaching op maat door een van de pedagogische coaches. Ons team krijgt bovengemiddeld veel opleidingen omdat we het belangrijk vinden dat jij je blijft ontwikkelen. En we willen zorgen dat ons team de beste pedagogische ondersteuning biedt aan de kinderen en dus ook met de tijd mee gaat.
 • Per jaar twee voortgangsgesprekken en een functioneringsgesprek, waarin je jouw pedagogische coachingsvraag voor dat jaar formuleert.
 • Horizontale groepen: Deze vacature is op een groep met kinderen van 6+ (maandag) en op een groep met kinderen vanaf 7+ (dinsdag en donderdag).
 • Een contract conform de CAO Kinderopvang, salarisschaal 6.
 • Lees hier meer over wie Casca Kinderopvang als werkgever is.

Stuur je sollicitatiebrief en C.V. via onderstaand contactformulier naar Eveline. Wil je eerst nog meer weten of heb je vragen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Eveline Vermeerse, 023-5483835, werkdagen maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. 

Solliciteer direct online

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.